

Pikkelöity kesäkurpitsa2 dl etikkaa Vinkki! Kurpitsan voi korvata myös esimerkiksi sipulilla, punasipulilla, retiisillä tai kukkakaalilla. |
|
Valmista pikkeliliemi perinteisellä 1-2-3 –säännöllä; 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria, 3 osaa vettä. Sekoita liemen ainesosat kattilassa, kiehauta liemi ja siirrä kattila pois liedeltä. Liemen voi maustaa esim. tuoreilla yrteillä, kuten rosmariinilla tai timjamilla, kokonaisilla pippureilla ja laakerinlehdillä. Poista kesäkurpitsasta kannat ja kuori se kuorimaveitsellä. Leikkaa kurpitsa kolmeen yhtä suureen palaan ja edelleen noin 3-4 cm mittaisiksi paloiksi. Kaada liemi mausteineen kurpitsojen päälle ja anna tekeytyä vähintään tunnin ajan. Kurpitsat voi laittaa jääkaappiin pikkelöitymään jo tarjoamista edeltävänä iltana. Testaa myös marinoitua, grillattua kesäkurpitsaa. |
Pikkelöity kesäkurpitsa2 dl etikkaa Vinkki! Kurpitsan voi korvata myös esimerkiksi sipulilla, punasipulilla, retiisillä tai kukkakaalilla. |
|
Valmista pikkeliliemi perinteisellä 1-2-3 –säännöllä; 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria, 3 osaa vettä. Sekoita liemen ainesosat kattilassa, kiehauta liemi ja siirrä kattila pois liedeltä. Liemen voi maustaa esim. tuoreilla yrteillä, kuten rosmariinilla tai timjamilla, kokonaisilla pippureilla ja laakerinlehdillä. Poista kesäkurpitsasta kannat ja kuori se kuorimaveitsellä. Leikkaa kurpitsa kolmeen yhtä suureen palaan ja edelleen noin 3-4 cm mittaisiksi paloiksi. Kaada liemi mausteineen kurpitsojen päälle ja anna tekeytyä vähintään tunnin ajan. Kurpitsat voi laittaa jääkaappiin pikkelöitymään jo tarjoamista edeltävänä iltana. Testaa myös marinoitua, grillattua kesäkurpitsaa. |
Valkoinen kesäkurpitsapizza
Kesäkurpitsakeitto
Kesäkurpitsapasta
Kasvispihvit lantusta, kesäkurpitsasta ja parsakaalista
Pikkelöity kesäkurpitsa
Marinoitu ja grillattu kesäkurpitsa
Kesäinen pizzatasku
Varsiparsakaalirisotto
Pensasmustikkasalaatti
Mustikkavinegretti
Tilli-creme fraiche
Voissa haudutettua perunaa ja tilliä
Yrtti-chilipaahdetut kurpitsat ja lanttu
Purjorisotto
Kyssäkaali-coleslaw
Kyssäkaalisalaatti
Lehtikaaligratiini
Härkäpapupesto
Härkäpapu-perunasalaatti
Pensaspapu-sienigratiini
Paahdetut varsiparsakaalit
Juuressipsit
Parmesandippi
Pekoni-sipulihilloke
Mummon kurkut & kruunutilli
Suolapedillä paahdetut sipulit
Paahdettu valkosipuli
Lantturanskalaiset
Lanttusämpylät
Tulinen tomaattisalsa
Juureschutney
Kasvisliemi
Tilliöljy
Porkkanapannacotta
Lue lisää ›
Raikas ja rapea!
Lue lisää ›
Monipuolinen herkku!
Lue lisää ›
Oiva C-vitamiinin lähde!
Lue lisää ›
Monikäyttöinen juures!
Lue lisää ›
Makua ja väriä!
Lue lisää ›
Luonnon oma antibiootti!
Lue lisää ›
Jokapaikan sipuli!
Lue lisää ›
Kalan ja perunoiden kaveri!
Lue lisää ›
Kruunaa ravut ja kurkut!
Lue lisää ›
Maukas ja kiinteä!
Lue lisää ›
Terveyttä ja makua!
Lue lisää ›
Proteiinipommi!
Lue lisää ›
Kevyt ja rapsakka!
Lue lisää ›
Todellista superruokaa!
Lue lisää ›
Miedon maukas sipuli!
Lue lisää ›
Maistuva ja mehevä!
Lue lisää ›
Terveellistä herkkua!
Lue lisää ›
Purtavan hyvää!
Lue lisää ›
Mausteisen maukas!
Lue lisää ›
Oikea ihmevihannes!
Lue lisää ›
Rapsakan rouskuva!
Lue lisää ›
Mums nams mustikkaa!
Lue lisää ›
Väriä lautaselle!
Lue lisää ›