Avoimet paikat

Toimistosihteeri

Toimistosihteeri

Siskosten Vihannestilalla olisi nyt innostava ja sopivasti haastava paikka auki konttorihommissa viihtyvälle ammattilaiselle.

Olisiko se juuri sinun? No voisi vallan hyvinkin olla, jos olet toimistotöiden tehopakkaus, joka ei kavahda paineita ja paikoittain kiihtyvää työtahtia, ymmärtää yhteisten pelisääntöjen merkityksen ja viihtyy yhtä hyvin puhelimessa kuin laskimen ja kirjallisten töidenkin parissa. Olet Santran (toinen siskoksista) idearikas aisapari ja huolellinen oikea käsi sekä tarkka tiimipelaaja, joka innostuu muutoksista, mutta kykenee mainiosti myös keskittymistä vaativaan itsenäiseen työhön.

Mitä etsimme?

Käytännössä työsi sisältää jäävuorisalaatin, tillin, sipulin ja monien muiden vihreiden herkkujen lähettämiseen ja laskuttamiseen liittyvää työtä, joten erilaiset sähköiset järjestelmät, asiakirjojen ja sopimuspohjien laatiminen ja käsittely saisivat olla sinulle jo ennestään tuttuja tai ainakin luontevasti työnkuvaasi sujahtavia. Kotimaisen lisäksi laskettelet sujuvasti englantia ja kenties myös venäjää.

Meidän pelloillamme kasvaa puhdasta suomalaista ravintoa, kotimaisia kasviksia ja vihanneksia, joten työskentelemällä meillä, olet mukana edistämässä suomalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Pitkä, toivottavasti aurinkoinen ja sopivasti kostea kesä on meille parasta työaikaa, mikä tarkoittaa, että lomahousut vaihdetaan jalkaan, kun syksy saa ja talvi joutaa.

Mitä tarjoamme?

Tervetuloa meille, sinä itsenäinen ja yhteistyökykyinen ahertaja, jolle työ maistuu ja aivoissa virtaa sitä kuuluisaa maalaisjärkeä! Tilamme toimii Satakunnan ja Varsinais-Suomen rajalla Säkylän, Oripään ja Loimaan alueella. Täällä ei suurkaupungin hälinät, ruuhkat ja liikenteen saasteet pääse ahdistamaan. Ja silti saat työsi vastapainoksi nauttia luonnon lepyttävästä vaikutuksesta unohtamatta esimerkiksi täyspitkää goflkenttää, valaistuja hiihtolatuja ja Länsi-Suomen suurimman järven, Pyhäjärven tarjoamia aktiviteettimahdollisuuksia. Upea harjuluonto tarjoaa ulkoilumahdollisuuksia, joista nauttivat niin aikuiset, lapset kuin eläinystävätkin.

Miten edetään?

Mielenkiintoisen työn ohella tarjolla on kaikkea, mitä ihminen voi laadukkaalta elämältä toivoa. Älä siis aikaile. Listaa parhaimmat ominaisuutesi ja luetteloi suurimmat ansiosi (ne saat määrittää ihan itse) ja toimita ne meille alla olevalla lomakkeella. Työnkuvaa voidaan muokata vahvuuksiesi mukaan ja palkka neuvotellaan kykyjäsi vastaavaksi. Työ on aluksi osa-aikaista, mutta mahdollisuus kokopäivätyöhön siintää työsuhteen tiivistyessä ja yhteisen taipaleen edetessä.

Työnhakulomake

Hae meille töihin! Täytä lomake ja liitä mukaan hakemus ja ansioluettelo.

Haen

Lähetä